Rampenfilm 'Supercell' krijgt heftige trailer

Met Alec Baldwin en Skeet Ulrich in de hoofdrollen...

Lise Knipping 2 maart 2023 15:11 in Video
Houd je van films zoals Geostorm? Dan heb je er misschien binnenkort een nieuwe favoriet erbij. De rampenfilm Supercell heeft de eerste trailer te pakken en die belooft al veel goeds voor fans van het genre.

In Supercell wil de tiener William de droom van zijn overleden vader najagen. Hoewel dat best gevaarlijk werk is, doet hij er alles aan om die wens te vervullen.

Stormjager
Williams vader Bill was stormjager, maar sinds zijn overlijden probeert zakenman Zane Rogers er alles aan te doen om dat nalatenschap te misbruiken om toeristen te trekken. Daar is William het absoluut niet mee eens en hij ontvlucht zijn thuisbasis.

Eenmaal weg van huis bundelt de tiener de krachten met Roy, een oude vriend van zijn vader. De trailer laat zien dat deze keuze niet de allerbeste was en hij probeert een weg te zoeken die voor hem het best is. Al gaat dat niet zonder slag of stoot, zeker niet als stormjager.Sterrencast
De cast van Supercell is zeker niet de minste. Zo zien we Alec Baldwin en Skeet Ulrich terug in de rampenfilm. Daarnaast spelen ook Anne Heche, Daniel Diemer en Jordan Kristine Seamón grote rollen in de nieuwe actiefilm. De film komt naar verwachting in april van dit jaar uit.

NieuwsFilm