Deze spannende thriller op Netflix wordt sterk bekeken

Deze spannende thriller op Netflix wordt sterk bekeken

De thriller Paradise Highway heeft heel wat sterren.

Naast dat Fall hoog in de Netflix Top 10 in binnengekomen, ook te lezen op FilmTotaal, zie je een plekje onder die thriller ook een andere thriller staan. De film Paradise Highway staat nu namelijk op plaats drie in de lijst.

De film komt uit 2022 en is geregisseerd door Anna Gutto. De streamer omschrijft de thriller als "spannend" en "smokkel". Rollen zijn er voor Juliette Binoche, Morgan Freeman en Frank Grillo.

Geen hoogvlieger
De ontvangst is niet enorm denderend met slechts 18 procent op de Tomatometer. De 73 procent als publieksscore op Rotten Tomatoes is dan weer een stuk behaaglijker.

"Een slim geconstrueerd melodrama dat clichés en conventies niet zozeer overstijgt als wel laat zien hoe nuttig en effectief ze kunnen zijn in de juiste handen," schrijft Joe Leydon van Variety.


In de film ontmoeten we Sally, een vrachtwagenchauffeur die haar broer probeert te beschermen tegen een gevaarlijke gevangenisbende. Ze wordt gedwongen om illegale goederen te vervoeren. Terwijl FBI-agent Gerrick Sally op de hielen zit, krijgt zij haar laatste opdracht toegewezen: een tienermeisje vervoeren. Sally's geweten wordt op de proef gesteld.

NieuwsFilm

meest populair