Deze Nederlandse hitfilm staat in een klap bovenaan Netflix Top 10

Soof 3 goed bekeken op Netflix.


De Netflix Top 10 heeft er weer een nieuwe nummer één bij. Nu geen Netflix Original of een grote Amerikaanse blockbuster, maar een Nederlandse bioscoopfilm die verleden jaar een succes was. Het gaat om Soof 3.

Soof 3 komt van regisseur Anne de Clercq (Hallo Bungalow) en Netflix omschrijft de film als "geestig" en "romantisch", en dat mag geen verrassing genoemd worden. De cast bestaat uit onder meer Lies Visschedijk, Fedja van Huêt en Roos Dickmann.

Prima ontvangst
De Nederlandse media ontvingen de derde Soof netjes. Zo kwamen het AD en de Volkskrant tot zelfs vier sterren en De Telegraaf en Trouw hielden het er bij drie. Al tijdens de voorpremières gingen er 100.000 mensen naar de film.

Wil je Soof 3 een kans geven, dan vind je de komedie nu hier op Netflix.


In Soof 3 heeft Soof eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, De Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Wanneer ze slecht nieuws krijgt, komt Sacha thuis en stelt haar verloofde voor.

Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

NieuwsFilm

meest populair