Helse thriller op Netflix houdt kijkers op het puntje van hun stoel

De thriller Into the Deep nieuw in de Netflix Top 10.

Er staan de afgelopen dagen weer een hoop nieuwe films op Netflix en een aantal daarvan belanden in de Netflix Top 10. Op de achtste plaats komt nu de thriller Into the Deep binnen.

De film komt van regisseur Kate Cox en Netflix omschrijft de thriller als "spannend" en "helse vakantie". Je ziet rollen voor onder meer Ella-Rae Smith, Jessica Alexander en Matthew Daddario.

Wisselend ontvangen
De critici waren niet zo onder de indruk van de film. Met zes recensie telt de Tomatometer een magere 17 procent. De Audience Score op Rotten Tomatoes komt tot 42 procent en de IMDb noteert een 4,5/10.

"Cox en haar scenarist lijken aan de intelligentie van hun publiek te willen appelleren, maar je kan het moeilijk anders afdoen dan een mislukte slijmpoging. Wil je meer spanning op zee beleven met gestoorde figuren op een schip, dan is het Australische Dead Calm uit 1989 een absolute aanrader," schrijft Arjan Welles in zijn FilmTotaal-recensie met 1 ster.

Nu op Netflix
Wil je de helse thriller toch even zien? Je vindt Into the Deep nu hier op Netflix.


Jess is een jonge vrouw die op wanhopige wijze haar kleine kuststad probeert te ontvluchten. Ze ontmoet de vreemdeling Ben, die Jess een romantische ontsnapping belooft. Terwijl het stel samen tijd doorbrengt op zijn jacht, leidt een verandering in de omstandigheden tot bedrog, wantrouwen en geweld.

NieuwsFilm

meest populair