Deze nieuwe film op Netflix wordt sterk bekeken

De feelgood familiefilm Misfit: The Switch trekt veel kijkers.

Op dit moment staat de Nederlandse romkom Soof 3 bovenaan de Nederlandse Netflix Top 10 van films. Even verderop in de lijst staat nog een Nederlandse productie, namelijk de tienerfilm Misfit: The Switch.

De volgende Misfit-film komt van regisseur Erwin van den Eshof en er zijn rollen voor Stefania, Kes van den Broek, Roosmarijn Wind, Kimberley Agyarko, Felice Poppeliers en Anique Dreamon. Netflix omschrijft de film als "inspirerend, voor het hele gezin" en "feelgood".

Nu op Netflix
Misfit: The Switch staat al een aantal dagen in de Netflix Top 10 en nu op plaats zes. Wil de je de film een kans geven, dan vind je deze nu hier op de streamer.


The Switch
In deze volgende Misfit-film maakt Noah (Stefania) 'the switch' van haar leven wanneer ze niet naar het Hoogland mag en verplicht naar het Lorentz moet. Samen met haar bestie Jessey bedenkt ze een geniaal plan: wat als ze wisselen van identiteit en daarmee van school?

Alles lijkt te werken, tot ze op het Hoogland als Misfit wordt bestempeld. Lukt het haar ondanks haar geheim een Misfit squad te vinden en alsnog mee te doen aan Dance United, dé danswedstrijd voor scholen?

NieuwsFilm

meest populair