Taron Egerton op creatieve poster voor 'Tetris'-film

Taron Egerton op creatieve poster voor 'Tetris'-film

De film verschijnt binnenkort op Apple TV+.

Het lijkt tegenwoordig steeds populairder om een verfilming te maken van een bekend spelletje. Zo krijgen we binnenkort ook Tetris te zien. Hier is nu een nieuwe poster van uitgebracht met Taron Egerton als hoofdpersoon.

Inmiddels zijn er al veel videospelletjes voorbij gekomen. Zo hebben we twee delen van Sonic the Hedgehog gezien, kwam er een Uncharted film en zien we binnenkort ook nog The Super Mario Bros. Movie.

Daar komt Tetris nu ook bij. Na een eerste trailer twee weken terug is er nu dus ook een poster uitgebracht. Die is hieronder te zien.




Verhaal Tetris
Tetris is natuurlijk wel een ander soort spelletje als de eerder genoemde. Het wordt dan ook een ander soort film. Het zal geen film worden waarbij we blokjes gaan volgen die op de juiste positie moeten komen. Het wordt een film in de echte wereld en zal het vooral gaan over de rechten van het spel, en hoe het uiteindelijk bekend wordt.

Naast Egerton zullen ook Toby Jones, Rick Yune, Nikita Michaylovitsj Efremov, Bhav Joshi, Miles Barrow, Sofya Lebedeva, Ben Miles, Oleg Stefan en Ieva Andrejevaité te zien zijn in de film.

Tetris zal vanaf 15 maart te zien zijn op Apple TV+.

NieuwsFilm

meest populair