De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Luther: The Fallen Sun (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jamie Payne | Cast: Idris Elba, Cynthia Erivo, Andy Serkis, e.a. | Kijk direct
Londen wordt geterroriseerd door de sadistische seriemoordenaar David Robey. Hij misbruikt surveillancetechnologie om onschuldige burgers te vermoorden. De briljante maar in ongenade gevallen detective John Luther zit in de gevangenis en wordt ook door Robey geplaagd. Hij besluit uit de gevangenis te ontsnappen en alles op alles te zetten om deze gek op te sporen.



Bodies Bodies Bodies (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Halina Reijn | Cast: Amandla Stenberg, Maria Bakalova, Pete Davidson, e.a. | Kijk direct
Een groep welgestelde jongeren komt samen in een afgelegen landhuis om daar te feesten terwijl er buiten een orkaan raast. Al snel besluiten ze een spelletje 'moordenaartje' te spelen, waarbij iemand zogenaamd de moordenaar is en de rest moet raden wie dat is. Wanneer er een echte dode valt, slaat de paniek toe en moeten de twintigers vechten voor hun leven.



Faraway (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Vanessa Jopp | Cast: Naomi Krauss, Goran Bogdan, Bahar Balci, e.a. | Kijk direct
Zeynep zit er helemaal doorheen. Ze is overwerkt, voelt zich niet gewaardeerd door haar familie en is onlangs haar moeder verloren. Ze erft een huis op een Kroatisch eiland en besluit haar koffers te pakken in de hoop daar weer op rust te komen. Op haar reis leert ze weer van het leven te genieten en vindt ze misschien wel de liefde.



NieuwsFilm

meest populair