Is deze animatiefilm (met een 100% Rotten Tomatoes score) de beste op Netflix?

Is deze animatiefilm (met een 100% Rotten Tomatoes score) de beste op Netflix?

De serie is al niet verkeerd, maar de film smaakt naar meer!

Netflix heeft enorm veel films en series in hun database staan, maar het valt niet te ontkennen dat vooral hun animatieprojecten vaak prachtig zijn. Hieronder staat een van de beste (en in de ogen van de nodige filmfanaten dé beste) animatiefilms die je zeker niet mag missen.

Arcane was een schot in de roos en ook Cyberpunk: Edgerunners mag er zeer zeker zijn. Zijn series niet zo jouw ding en ben je meer een filmliefhebber? Dan is The Witcher: Nightmare of the Wolf een absolute aanrader.

Witcher wereld
De meeste cinefielen kennen The Witcher waarschijnlijk wel, maar dan eerder in de vorm van de live-action serie met Henry Cavill als de geliefde Geralt of Rivia (hij wordt nu wel vervangen door Liam Hemsworth).

De animatiefilm is echter waarschijnlijk nog wel beter, al gaat het hier niet om Geralt maar om de jeugd van zijn mentor, Vesemir. Hij ontsnapt uit de armoede en wordt een Witcher, beroemde jagers die achter de gevaarlijkste monster aangaan.

Gevaar
Dit doen ze voor eer, glorie en voornamelijk het geld. Wanneer de Witchers te maken krijgen met een onbekende bedreiging, moet Vesemir zijn verleden tegemoet treden en zijn demonen onder ogen komen.

Bekijk de trailer hieronder.



Ontvangst
De animatiefilm werd uitstekend onthaald. Op IMDb staat hij op een nette 7,2, maar vooral het Rotten Tomatoes cijfer mag er zijn: een perfecte 100%!

Helaas werd Nightmare of the Wolf enigszins over het hoofd gezien door vele grote awardshows, waardoor maar weinig mensen de film kennen of hebben gezien. Toch is hij meer dan de moeite waard!

NieuwsFilm

meest populair