Terugkeer Robert Downey Jr. in MCU is in de maak volgens Hulk-acteur Mark Ruffalo

Terugkeer Robert Downey Jr. in MCU is in de maak volgens Hulk-acteur Mark Ruffalo

Geeft hij nu een groot geheim prijs?

Bepaalde Marvel-acteurs staan er om bekend dat ze wel eens hun mond voorbij praten. De superheldenstudio weet alles goed geheim te houden, maar Tom Holland en Mark Ruffalo hebben daar meer moeite mee. Laatstgenoemde lijkt nu weer iets te verklappen.

We weten allemaal dat Robert Downey Jr.'s avontuur als Tony Stark/Iron Man erop zit. De acteur was voor een allerlaatste keer te zien in Avengers: Endgame, toen hij zich opofferde om de wereld te redden en Thanos te verslaan. Maar was dit wel echt de laatste keer?

Oeps
Ruffalo werd tijdens een recent evenement gevraagd of Downey's Iron Man terugkeert. Zijn antwoord was opmerkelijk: "Het is hartverscheurend hoe Tony om het leven kwam, maar er zijn alternatieve universums, dus er kan van alles gebeuren".

Ruffalo maakt vervolgens een grapje: "Man, probeer je me in de problemen te brengen door me dingen te laten zeggen die niemand weet? Kijk, ik ga niet zeggen dat het niet mogelijk is, maar ik ga ook niet zeggen dat het wel gaat gebeuren. We zullen het wel zien".

Tegenoverstelde
De Ant-Man and the Wasp: Quantumania-producent Stephen Broussard zei vorige maand juist nog dat Downey Jr. niet terugkeert, aangezien nieuwe en jonge superhelden het stokje hebben overgenomen.

Zoals Ruffalo zegt, we zullen moeten afwachten om te zien wat er nu precies gaat gebeuren, maar dit klinkt in ieder geval wel veelbelovend...

NieuwsFilm

meest populair