Deze 3 kersverse series worden sterk bekeken op Netflix en HBO Max

Deze 3 kersverse series worden sterk bekeken op Netflix en HBO Max

De armste buurt van Madrid, soortgelijke ellende in de VS, en een dode zoon met een piepjonge kleinzoon.

Op zoek naar een nieuwe serie om de laatste winterdagen door te komen? De recensenten van SerieTotaal geven je 3 serietips uit de laatste aanwas van Netflix en HBO Max.

Entrevías seizoen 2 | Netflix
De armste buurt van Madrid staat in de schijnwerpers in deze dramaserie over de veerkracht van diens inwoners. Er komen een hoop liefdesaffaires aan bod, maar ook snijdende gevallen van racisme en armoede. Het is een hoop drama dat soms over de kop slaat volgens recensent Dieuwertje Deutekom. Zij gaf de gevoelige Spaanse dramaserie 3 sterren.

Ze vond: "In het eerste seizoen konden we genieten van een aantal interessante personages, zoals de kleurrijke Nata. Begrijpelijk dat er in het nieuwe seizoen meer van haar te zien is. Echter, het personage is compleet veranderd. Nata is volledig doorgeslagen, wat de verhaallijnen soms behoorlijk verstoort. Desondanks leef je mee met de personages, tot aan de overemotionele maar passende finale aan toe."

Lees de rest van de recensie.

Rain Dogs | HBO Max
In deze komische dramaserie moet een alleenstaande moeder de dag zien door te komen met een kleine portemonnee. Volgens Lydia van Vliet-Meeuwissen kaart het verhaal actuele onderwerpen over sociale ongelijkheid aan, maar gaat uiteindelijk niet veel verder dan de levens tonen van mensen uit een lage klasse.

De serie kon rekenen op 3 sterren van haar. Ze concludeerde: "Het acteerwerk van met name Daisy May Cooper als Costello en Jack Farthing als Selby maken de serie tot een succes, maar 'Rain Dogs' doet niet veel meer dan het volgen van hun levens, inclusief de vele problemen die op hun pad komen."

Lees de rest van de recensie.

Trolley | Netflix
Seksueel wangedrag wordt in deze Zuid-Koreaanse serie aan de kaak gesteld wanneer de zoon van een politicus dood wordt gevonden met drugs op zak. Al snel verschijnt een meisje voor de deur van de ouders dat beweert zwanger te zijn van zoonlief. Veel drama en politieke intrige volgt, maar komt helaas maar traag op gang volgens Jacoline Maes. Daardoor kreeg de dramaserie 3 sterren van haar.

Ze stelde: "Op sommige vlakken weet 'Trolley' te overtuigen omdat complexe maatschappelijke problemen op een genuanceerde manier worden neergezet. Gedurende de serie groeit de betrokkenheid bij de personages. Het duurt echter even voor de serie op gang komt en bijkomende verhaallijnen zijn soms teleurstellend. Gelukkig weet de serie alles op een goede manier bij elkaar te brengen."

Lees de rest van de recensie.

NieuwsFilm

meest populair