Netflix geeft 'The Last Kingdom'-film 'Seven Kings Must Die' brute trailer

Netflix geeft 'The Last Kingdom'-film 'Seven Kings Must Die' brute trailer

Nog een paar maanden wachten!

De meeste serieliefhebbers kennen The Last Kingdom wel. Nu komt er echter ook een film die zich in dezelfde wereld afspeelt, genaamd Seven Kings Must Die. Hier is nu de eerste trailer van verschenen.

Oorspronkelijk was The Last Kingdom eigendom van BBC, maar Netflix kocht de rechten over. De streaminggigant had namelijk grote plannen. Zo hadden ze de zinnen gezet op een film. Dit werd twee jaar geleden aangekondigd en nu zijn de eerste beelden online te vinden.

Verhaal
Alexander Dreymon, die in The Last Kingdom de hoofdrol speelt als het personage Uhtred, is ook te zien in de onderstaande trailer. Hij speelt wederom een belangrijke rol.

Na de dood van Koning Edward strijden indringers en rivaliserende erfgenamen om de kroon, terwijl Uthred en zijn clan juist van plan zijn om een verenigd Engeland te vormen. Maar of dat ze gaat lukken...

Film
Vorig jaar verscheen het vijfde en laatste seizoen, maar de fans worden nu dus weer getrakteerd op een film. De eerste beelden zien er in ieder geval al spectaculair uit. Lang hoeven we ook niet meer te wachten, want Seven Kings Must Die zal al in april op Netflix te zien zijn.

Tot die tijd zullen we het moeten doen met de onderstaande trailer.



NieuwsFilm

meest populair