Netflix deelt komisch fragment van 'Murder Mystery 2'

Netflix deelt komisch fragment van 'Murder Mystery 2'

Het komische duo is in tropische sferen, maar dit is van korte duur.

Jennifer Aniston en Adam Sandler zijn binnenkort weer als kibbelend stel te zien in Murder Mystery 2 en het eerste fragment belooft veel hilarische momenten.

In het eerste deel van Murdery Mystery gaat politieagent Nick (Adam Sandler) met zijn vrouw Audrey (Jennifer Aniston) op vakantie naar Europa om hun huwelijk te redden.

Tijdens de vliegtuigvlucht worden ze uitgenodigd voor een intieme familiebijeenkomst, die plaatsvindt op de jacht van een bejaarde miljardair. Wanneer de rijkaard vermoord wordt, richten alle ogen zich op het stel uit New York.

Een ontvoerde bruidegom en verdachte bruid
Het vervolg speelt zich vier jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af. Nick en Audrey worden uitgenodigd voor een bruiloft op een privé-eiland. Maar wanneer de bruidegom ontvoerd wordt moet het koppel hun detective talenten weer laten zien en is iedereen een verdachte.

Ongemakkelijk ontvangst
Het Murder Mystery 2-fragment geeft ons een voorproefje hoe het verblijf op het het tropische eiland gaat zijn. En hoe oude bekende Vikram Govindan (Adeel Akhtar) en verloofde Claudette Joubert (Mélanie Laurent) het stel iets te enthousiast verwelkomt op het eiland.

Murder Mystery 2 is 31 maart op Netflix te zien.



NieuwsFilm

meest populair