Keira Knightley kijkt niet goed terug op haar rol in 'Pirates of the Caribbean'

Keira Knightley kijkt niet goed terug op haar rol in 'Pirates of the Caribbean'

De actrice heeft nog jaren last gehad van haar rol als Elizabeth Swann...

Hoewel Pirates of the Caribbean de actrice een terechte kickstart gaf voor haar carrière, kijkt Keira Knightley niet altijd even goed terug op haar rol als Elizabeth Swann.

In een interview met Harper's Bazaar is de actrice eerlijk over haar rol als gouverneursdochter in Pirates of the Caribbean. Zo vertelt ze dat ze zich meteen daarna al vrij 'beperkt' voelde binnen haar carrière.



Lustobject
Tijdens de opnames van de populaire film met Johnny Depp in de hoofdrol was Knightley pas achttien jaar oud. Door Pirates of the Caribbean werd ze op jonge leeftijd al neergezet als 'lustobject' en volgens de actrice was het best lastig om daar uit te komen in de jaren die volgden.

Beperkt
"Iedereen zag Elizabeth Swann als een lustobject. Ik voelde me daardoor heel erg beperkt en bekneld", vertelt de actrice in het interview. Ze geeft aan dat het best wat impact heeft gehad op haar eigen leven.

Het ging dan ook allesbehalve makkelijk om uit dat hokje te breken: "Ik wist niet hoe ik me op die manier moest uiten. Het voelde alsof ik gevangen zat in iets dat ik niet begreep."

NieuwsFilm

meest populair