Marvel komt in 'Phase 6' met compleet nieuwe Avengers

Marvel komt in 'Phase 6' met compleet nieuwe Avengers

Er verandert veel in het MCU.

Met Iron Man, Hulk, Black Widow, Captain America, Thor en Hawkeye waren er zes originele Avengers in het Marvel Cinematic Universe. Net zoals er ooit originele Avengers waren in de comics. Maar net als in die comics gaat er veel veranderen in de films.

In Phase 6 van het MCU zullen we eindelijk weer een Avengers-film te zien krijgen. En de samenstelling van het team zal compleet anders zijn. Dit meldt Disney CEO Bob Iger.

Nieuwe Avengers-team
Tijdens de Morgan Stanley's 2023 Technology Media and Telecom Conference zei Iger dat we een compleet nieuw Avengers-team krijgen in 2025. "Marvel - er waren 7.000 personages, er zijn nog heel veel verhalen te vertellen," zei Iger volgens IndieWire.

"Waar we naar moeten kijken bij Marvel is niet noodzakelijkerwijs het aantal Marvel-verhalen, maar hoe vaak we terugkeren naar bepaalde personages," aldus Iger. "Vervolgfilms werken doorgaans goed voor ons."

"Heb je een derde of een vierde film nodig, of is 'het is tijd om naar andere personages te gaan?' Er is op geen enkele manier iets mis met het merk Marvel. Ik denk dat we gewoon moeten kijken naar welke personages of verhalen we aan het ontginnen zijn," vertelde de Disney-baas.

"En als je kijkt naar de weg die Marvel de komende vijf jaar zal bewandelen dan zal je veel nieuws zien. We gaan terug naar de Avengers-franchise, maar met een hele reeks nieuwe Avengers," voegde Iger toe.


Avengers: The Kang Dynasty
Begin mei 2025 zal Avengers: The Kang Dynasty in de bioscopen te zien zijn. Dan zal een groep nieuwe Avengers het opnemen tegen de schurk(en) die in Ant-Man and the Wasp: Quantumania zijn geïntroduceerd.

NieuwsFilm

meest populair