Netflix-blockbuster 'Damsel' met Millie Bobby Brown behoorlijk lang uitgesteld

Netflix-blockbuster 'Damsel' met Millie Bobby Brown behoorlijk lang uitgesteld

We moeten nu wachten tot 2024.

Begin dit jaar kwam er nog een trailer langs van Netflix met alle grote blockbusters van dit jaar. Nu blijkt dat we toch wat langer moeten wachten op een film, namelijk Damsel.

In deze fantasiefilm is de hoofdrol weggelegd voor Millie Bobby Brown, voornamelijk bekend van Stranger Things. Mocht je de eerste beelden gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.



Verhaal
In de film speelt Brown Princess Elodie. Zij wordt uitgekozen als de nieuwe vrouw van een prins, maar dit blijkt helemaal niet te kloppen. Ze wordt namelijk een grot ingegooid en komt er snel achter dat ze helemaal niet met de prins gaat trouwen, maar een offer is voor de bloeddorstige draak die in de grot leeft.

Ze probeert te overleven, in de hoop dat een prins haar zal komen redden. Dan begrijpt ze dat ze er alleen voor staat en het heft in eigen handen moet nemen.

Langer wachten
Damsel, waarin andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor o.a. Robin Wright en Angela Basset, stond gepland voor 13 oktober van dit jaar.

Netflix heeft nu bevestigd dat de releasedatum is opgeschoven. De reden is vooralsnog onbekend, al weten we wel dat dat de film nu pas ergens in 2024 zal verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair