Miley Cyrus in zwart jurkje ziet er stralend uit op Instagram

Miley Cyrus in zwart jurkje ziet er stralend uit op Instagram

Mocht ze stoppen met het zingen kan ze altijd nog model worden.

De wereldberoemde zangeres Miley Cyrus deelt wel vaker 'spannende' foto's en filmpjes op haar Instagram-pagina. Nu is het weer raak.

De 30-jarige Cyrus is al jarenlang een geliefde zangeres. Daar blijft het echter niet bij. Ook heeft ze al behoorlijk wat geacteerd. Zo verkreeg ze internationale bekendheid dankzij haar rol als Hannah Montana in de gelijknamige serie op Disney Channel. Vanaf toen wist ze meerdere kleine rollen te bemachtigen.

Muziek
Muziek blijft echter toch haar grootste passie. Cyrus bracht recentelijk weer eens een nieuw nummer uit, genaamd Flowers. De nodige fans denken dat dit gaat over haar ex-man, acteur Liam Hemsworth. De twee sterren trouwden in 2018, maar een jaar later besloot Hemsworth al een punt te zetten achter hun huwelijk.

Hoe dan ook, het nummer is een gigantische hit, net zoals haar album Endless Summer Vacation. Dat moet natuurlijk gevierd worden en dat doet Cyrus zeker. Ze staat bekend als een feestbeest en in de kiekjes die ze deelde op Instagram is het duidelijk te merken dat ze van haar succes aan het genieten is.

Interesse in de foto's van Miley Cyrus in haar zwarte jurkje? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair