Eternals-regisseur laat weten of ze interesse heeft in een vervolg

Eternals-regisseur laat weten of ze interesse heeft in een vervolg

Wil Chloe Zhao terugkeren voor Eternals 2?

Marvel's Eternals was een primeur in het MCU, het was de eerste film in de reeks die overwegend negatieve recensies kreeg. De film was een teleurstelling voor Marvel, fans waren kritisch en financieel werd er niet veel geld opgebracht. Er is sinds de release in 2021 weinig vernomen over een mogelijk vervolg op de film. Regisseur Chloe Zhao vertelt wat zij weet over een eventueel vervolg.

Chloe Zhao won in 2021 oscars voor beste film en beste regisseur voor haar film Nomadland. De verwachtingen waren hooggespannen voor haar debuut in het MCU. Helaas werd Eternals niet het succes waarop gehoopt werd. In een interview met The Hollywood Reporter vertelt Zhao of zij interesse heeft in Eternals 2:

"Iedereen vindt iets anders van de film"
"Geen commentaar" zegt Zhao. "Als je voor Marvel werkt en films maakt voor een gigantisch groot publiek is het bijna onmogelijk om een film te maken die voor iedereen bevredigend is. Ik heb er respect voor dat iedereen uniek is en hun eigen mening heeft. Iedereen vindt iets anders van de film. Maar ik vond het belangrijk om de film te maken die ik wilde maken. De reactie daarop is buiten mijn controle."

Zhao is inmiddels druk bezig met haar film over dracula waar ze op dit moment het script voor schrijft.

Vooralsnog blijft het een mystery of en wanneer er een vervolg komt op Eternals. Zelfs de regisseur wil of mag er niks over zeggen. Je kan Eternals nu bekijken op Disney+.



NieuwsFilm

meest populair