Djimon Hounsou blaast 'A Quiet Place' nieuw leven in met zijn opmerkelijke terugkeer

Djimon Hounsou blaast 'A Quiet Place' nieuw leven in met zijn opmerkelijke terugkeer

Hoe is dit mogelijk?

John Krasinski is voornamelijk bekend als acteur, maar hij wist ook hoge ogen te gooien als regisseur met A Quiet Place. Deze film werd zo goed onthaald dat er een heuse franchise van wordt gemaakt en nu weten we dat een acteur terugkeert voor een nieuw avontuur.

Het origineel was een hit, waardoor Krasinski met een vervolg kwam. Hierin zien we de Abbot-familie weer, maar ook nieuwkomers als Cillian Murphy en Djimon Hounsou. Het is echter wel opmerkelijk dat laatstgenoemde terugkeert voor nog een film in de A Quiet Place-wereld. Opgelet: SPOILERS van A Quiet Place Part II volgen!

Terug
Hounsou, eveneens bekend van Gladiator en Blood Diamond, komt namelijk toch echt in het tweede deel om het leven, wanneer een van de 'Death Angels' hem te grazen neemt. Hij keert dan ook niet terug voor het derde deel, maar zal te zien zijn in de spin-off, waarin de hoofdrol is weggelegd voor de met een Oscar bekroonde Lupita Nyong'o.

Het gaat hier om de prequel genaamd A Quiet Place: Day One, die wordt gemaakt door Micheal Sarnoski (voornamelijk bekend van Pig). Zoals de titel al aangeeft, zal deze film zich focussen op de komst van de aliens en de gevolgen hiervan. Bekijk hier een kiekje dat Nyong'o deelde op haar Instagram-pagina.



Meer?
Het feit dat Hounsou terugkeert betekent wel dat de personages uit de eerste twee A Quiet Place dus kunnen opduiken in de prequel, aangezien deze zich dus min of meer afspeelt in dezelfde plek.

Het zal dus interessant zijn om te zien of andere acteurs zoals Kransinski's Lee, Emily Blunts Eveylyn of Murphy's Emmett eveneens zullen opduiken. We zullen hier wel nog even op moeten wachten, want de film zal pas volgend jaar te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair