Opeens is Johnny Depp weer welkom in 'Pirates of the Caribbean'

De producent liet het een en ander los op de rode loper.

Tom Huis 15 maart 2023 16:53 in Algemeen
De kans bestaat nog steeds dat Johnny Depp terugkeert als Jack Sparrow in een film van Pirates of the Caribbean. Dat zei producent Jerry Bruckheimer tijdens de Oscars op de rode loper, zo schrijft NME.

Het is algemeen bekend dat Bruckheimer, die de eerdere Pirates-films ook produceerde, een groot fan is van Depp. Al meerdere keren heeft hij laten weten open te staan voor de terugkeer van de komische piraat. ''We gaan het zien. Ik zou het in ieder geval geweldig vinden en hem graag zien terugkeren in de reeks. Dat is wat ik nu kan vertellen'', aldus Bruckheimer.

Cryptische uitlatingen over vervolg
Of er daadwerkelijk een nieuwe film van Pirates of the Caribbean komt moet nog blijken. Bruckheimer bleef daarover cryptisch, wat de tongen in Hollywood extra los maakt over een eventuele vervolgfilm.

''We werken er hard aan en we gaan zien hoe dat uitpakt. We zijn in ieder geval erg enthousiast en ik denk dat we een prachtig scenario kunnen verzinnen'', zei de succesproducent. Vooralsnog telt de Pirates-reeks vijf films en een aantal spin-offs.

Controverse rondom Depp
Johnny Depp kwam de laatste tijd vooral in het nieuws met de controversiële juridische strijd die hij voerde met zijn ex Amber Heard. Die klaagde hem aan omdat hij haar zou hebben mishandeld. Tegen Depp is niets bewezen, en dus is de weg vrij voor een terugkeer naar Hollywood.NieuwsFilm