Keira Knightley laat zich uit over een eventuele 'Pirates of the Caribbean'-terugkeer

Waarom niet, maar ze vindt het ook niet erg als het hier bij blijft.

Wouter Drummen 15 maart 2023 20:30 in Algemeen
Er doen behoorlijk wat geruchten de ronde over een nieuwe Pirates of the Caribbean-film. Normaalgesproken is de grote vraag altijd of Johnny Depp terugkeert, maar nu wordt weer Keira Knightley genoemd.

Nu dat Depp zijn rechtszaak heeft gewonnen van zijn ex, Aquaman-actrice Amber Heard, keert hij misschien wel terug als de geliefde en iconische Jack Sparrow. Knightley werd hier ook naar gevraagd.

Reactie
Zo reageert Knightley: "Zou het niet interessant zijn om te zien wat Elizabeth Swan doet?" De actrice kroop voor meerdere Pirates-film in de huid van dit personage en het lijkt er dus op dat ze openstaat voor een eventuele terugkeer.

Ze geeft echter wel toe dat Swans verhaal tot een perfect einde komt, dus ze lijkt het ook niet erg te vinden als het hier bij blijft. Zo vervolgt ze: "Haar verhaal wordt fantastisch afgerond, dus dat is ook wel erg mooi".

Wel of niet?
Het is nog steeds niet duidelijk wat er nu gaat gebeuren. Misschien keert Depp terug. Mocht dat het geval zijn, dan zou het wel leuk zijn om ook Knightley en Orlando Bloom terug te brengen.

Laatstgenoemde liet recentelijk nog weten dat hij het ook wel ziet zitten om meer Pirates-films te maken.

NieuwsFilm