Hugh Jackman gaat erg diep voor terugkeer als Wolverine

De acteur is weer een bonk spieren.

Wouter Drummen 16 maart 2023 22:30 in Algemeen
Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Hugh Jackman. De geliefde acteur deelde toen nog een kiekje met Deadpool 3-regisseur Shawn Levy. Nu komt Jackman weer met een filmpje i.v.m. de blockbuster.

Als je een beetje het filmnieuws in de gaten houdt, dan weet je vast en zeker wel dat Jackman terugkeert als Wolverine. Het leek er toch echt op dat hij de laatste keer te zien was als de superheld in Logan, maar Ryan Reynolds wist hem toch te overtuigen om terug te keren voor een nieuw avontuur.

Gaaf
Miljoenen fans gingen meteen uit hun dak, aangezien de nodige filmfanaten al jarenlang roepen om een film waar Reynolds Deadpool en Jackmans Wolverine samen in zitten. Dit wordt nu dus werkelijkheid en zo te zien is Jackman er klaar voor.

De acteur, eveneens bekend van andere topfilms als The Prestige en Prisoners, mag vandaag de dag dan wel 54 jaar oud zijn, hij is nog enorm gespierd en gigantisch fit. Dat moet ook wel als hij terugkeert als de bekende X-Men, maar daar hoeven we ons duidelijk geen zorgen om te maken.

Spiermassa
Jackman is namelijk alweer maandenlang keihard aan het trainen en deelt wel vaker kiekjes en filmpjes op zijn Instagram. Nu is het weer raak. De acteur brengt de nodige uurtjes door in het krachthonk en deelde hier weer eens enkele beelden van. Bekijk hieronder een van zijn vele opdrachten.NieuwsFilm

meest populair