Het vervolg op de succeshorror 'Smile' krijgt voorrang

Het vervolg op de succeshorror 'Smile' krijgt voorrang

De CEO van Paramount wil er vaart achter zetten.

De horrorfilm Smile was een van de grootste successen van 2022. Niet alleen werd deze sterk onthaald, het was ook een box-office hit. Niet zo heel gek dus, dat er op dit moment alweer wordt gewerkt aan een vervolg.

Dit komt niet echt als een verassing. De griezelfilm kostte 'maar' 17 miljoen dollar om te maken en bracht maar liefst 217 miljoen dollar op. Regisseur Parker Finn keert dan ook terug, iets waar studio Paramount behoorlijk blij mee is.

Reactie
Zo zegt de grote Paramount-baas Brian Robbins: "'Smile' was een groot succes en laat zien dat Parker unieke en nieuwe films kan maken als geen ander. Wij zijn dan ook in onze nopjes dat hij bij ons heeft getekend".

"Parker weet hoe hij mensen op het puntje van hun stoel krijgt, dus wij vinden het maar wat gaaf dat we opnieuw mensen kunnen gaan laten schrikken en huiveren met meer 'Smile'-films!"

Origineel
Het eerste deel volgt Dr. Rose Cotter (gespeeld door Sosie Bacon). Nadat zij getuige is geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt krijgt ze te maken met onheilspellende gebeurtenissen die ze niet kan verklaren.

Terwijl een overweldigende angst langzamerhand haar leven overneemt, moet Rose haar verontrustende verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar gruwelijke nieuwe realiteit. Bekijk de trailer nogmaals hieronder.



NieuwsFilm

meest populair