Ook veel onbekend terrein in 'Dune: Part Two' te zien

Ook veel onbekend terrein in 'Dune: Part Two' te zien

Deel twee duikt nieuwe werelden in.

Naast de vele zandduinen, zal Dune: Part Two ook veel nieuwe werelden gaan verkennen.

In de vervolgfilm verenigt Paul Atreides zich met Chani en de Fremen terwijl hij op een oorlogspad is tegen de samenzweerders tegen zijn familie. Hij probeert een verschrikkelijke toekomst te voorkomen die alleen hij kan voorzien.

Nieuwe werelden
In een interview met Deadline onthult Production Designer Jacqueline West dat de film zich in meerdere werelden af zal spelen.

"In deel twee duik je echt in de verschillende werelden van Dune. We zien hoe de verschillende werelden in elkaar zitten. We brengen veel tijd door op Giedi Prime, de planeet van de Harkonnen" begint West. "Alle werelden worden uitgebreid. Ik vind het visueel verbluffend, de sets, de cinematografie en de concepten."

Naast zandduinen en het huis van de Harkonnen, zien we ook meer van de Bene Gesserits en reizen we af naar Kaitain, de thuisbasis van keizer Shaddam IV.

Deel twee wordt veel beter
Eerder vertelde Dune-acteur Dave Bautista dat deel twee veel beter zal zijn dan de eerste film.

"De eerste film was slechts een inleiding tot wat deel twee is. Er gebeurt zoveel, het is zoveel bloederiger en politieker en intenser. En er zijn momenten van lichtzinnigheid met grappige momenten, het is een soort absurde humor. Het is gewoon groter en beter dan de eerste film."

Dune 2 zal op 3 november te zien zijn in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair