De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Jeffrey Kouters 17 maart 2023 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Noise (2023)
Regie: Steffen Geypens | Cast: Ward Kerremans, Sallie Harmsen, Johan Leysen, e.a. | Kijk direct
De succesvolle influencer Matt is net vader geworden van een zoontje. Wanneer hij samen met zijn vrouw Liv intrekt bij zijn dementerende vader, ontdekt hij dat zijn vader mogelijk was betrokken bij een bizar ongeluk in een fabriek. Zijn onderzoek brengt een aantal duistere familiegeheimen aan het licht. Matt dreigt zichzelf hierin helemaal te verliezen. Dit tot grote zorgen van Liv.The Magician's Elephant (2023)
Regie: Wendy Rogers | Cast: Noah Jupe, Mandy Patinkin, Brian Tyree Henry, e.a. | Kijk direct
De vastberaden weesjongen Peter gaat op zoek naar zijn verdwenen zus Adele. Een waarzegger vertelt hem dat hij op zoek moet gaan naar een magiër en diens magische olifant. Dit leidt tot een spannende reis waarbij hij drie ogenschijnlijk onmogelijke opdrachten zal moeten uitvoeren voor de kans om zijn lot te veranderen.Dangerous Beauty (1998)
Regie: Marshall Herskovitz | Cast: Catherine McCormack, Rufus Sewell, Oliver Platt, e.a. | Kijk direct
Venetië, zestiende eeuw. Burgervrouw Veronica Franco wordt verliefd op Marco Venier. Hij komt echter van goeden huize en zijn familie is fel tegen het huwelijk, omdat Veronica geen geld heeft. Haar moeder haalt haar over een baan aan te nemen als courtisane. Door haar schoonheid en intelligentie wordt ze een van de meest geliefde en rijkste vrouwen van de stad.NieuwsFilm

meest populair