Dreamworks pompt er weer een nieuwe animatiefilm uit: 'Ruby Gillman, Teenage Kraken'

Kraken-familie in nieuwe film van Dreamworks Animation.


Dreamworks Animation is een van de grote leveranciers van animatiefilms uit Hollywood. Op dit moment draait van de animatiestudio, die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, de animatiefilm Puss in Boots: The Last Wish succesvol op het witte doek.

Nu hebben we de trailer voor de volgende productie van Dreamworks. De titel voor die film is Ruby Gillman, Teenage Kraken en de regie ligt in handen van Kirk DeMicco, bekend van onder meer Vivo, The Croods en Space Chimps.

Teenage Kraken
De animatiefilm duikt in de woelige wateren van de middelbare school met een hilarische, hartverwarmende komedie over een verlegen tiener die erachter komt dat ze tot een koninklijke familie van mythische krakens behoort.

Ruby Gillman, met de stem van Lana Condor, is een lieve, onhandige meid van 16. Ze doet wanhopig haar best om erbij te horen op Oceanside High, maar meestal voelt ze zich onzichtbaar.Juni 2023
Vanaf 28 juni moet Ruby Gillman, Teenage Kraken of Ruby Kieuwmans: Tiener met Tentakels in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.NieuwsFilm