Eiza Gonzalez in jurkje waar je u tegen zegt op Instagram

De prachtige actrice geeft veel prijs.

Door redactie 17 maart 2023 10:58 in Celebrity
De Mexicaanse Eiza Gonalez is niet alleen een bekende actrice en zangeres. Ze ziet er ook nog eens beeldschoon uit en wordt voor menig modemerk gevraagd om reclame te maken. Dit valt ook wel te begrijpen.

Gonzalez werd in Mexico geboren, maar besloot haar kans te wagen in Hollywood en verhuisde al toen ze nog maar een tiener was. Ze begon haar carrière als zangeres, maar wist daarna een rol te bemachtigen in de serie Lola, Érase una Vez.

Doorbraak
Dit zorgde voor haar grote doorbraak. Zo werd ze gevraagd voor veel Mexicaanse films, maar in 2017 brak ze ook internationaal door met haar rol als Darling in de film Baby Driver.

Sindsdien heeft Gonzalez de rollen voor het oprapen. Zo was ze o.a. te zien in blockbusters als Alita: Battle Angel en Hobbs & Shaw maar ook in grote series als From Dusk Till Dawn en I Know What You Did Last Summer.

Fans
Niet zo heel gek dus, dat ze nu ook maar liefst 7,5 miljoen volgers heeft op Instagram. Ze trakteert haar fans wel vaker op kiekjes en filmpjes en nu is het weer raak.

Gonzalez deelde meerdere foto's waarin ze een wit jurkje aanheeft, al is het duidelijk te merken dat ze geen beha draagt en voor een 'side-boob' look is gegaan. Hierbij geef je als het ware een sneak peek van de zijkant van je borst. Dit komt meestal voor bij een top of jurkje, waarvan de armgaten erg laag zijn uitgesneden.

Dit is zeker ook het geval bij het jurkje van Eiza Gonzalez, die er weer eens beeldschoon uitziet. Interesse in de kiekjes? Klik dan hier!

NieuwsFilm