Rachel Zegler was doodsbang om in grote Disney-film te spelen

De ogen van alle Disneyliefhebbers zijn gericht op deze jonge actrice

Sanne Hesseling 19 maart 2023 06:00 in Algemeen
Disneyfans zitten er met smart op te wachten: de nieuwe live-actionfilm Snow White. Rachel Zegler, de jonge actrice die de rol van de klassieke Disneyprinses op zich mag nemen, laat weten dat het spelen van de lieve Sneeuwwitje niet alleen maar een sprookje was.

Ondanks dat Zegler in 2021 al een iconische hoofdrol op zich nam in Spielbergs remake van de klassieker West Side Story, voelt de jonge actrice nog behoorlijk wat zenuwen voor haar rol in Snow White. Zo vertelt ze dat het spelen van zo'n grote rol haar niet in de koude kleren is gaan zitten.

De jonge actrice is niet weg te slaan uit Hollywood
De 21-jarige actrice heeft de komende twee jaar meerdere grote filmreleases op de planning staan. Met de première van Shazam! Fury of the Gods achter de rug, kan Zegler zich volledig focussen op haar komende twee releases: The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes en Snow White.

"Ik was doodsbang"
In een interview vertelt Zegler dat het spelen van de Disneyprinses niet alleen maar koek en ei was. "Ik was doodsbang, doodsbang, doodsbang, doodsbang," herhaalt de actrice. "Want je speelt de eerste. De blauwdruk van alle Disney-prinsessen komt van Sneeuwwitje uit 1937."

Hoewel het voor veel actrices een droomrol is, spreekt Zegler open over de moeilijkheden die bij de rol komen kijken. "Je hebt er zoveel gesprekken voor. Je gaat al je haar afknippen en leren dansen met al die nepdieren en dingen die er niet zijn. Ik voelde veel druk," aldus Zegler.

Show White
De live-actionremake van Snow White staat momenteel gepland voor 2024. Naast Zegler zal onder andere Gal Gadot te zien zijn als de gemene koningin.NieuwsFilm