Ziet de nieuwe Wonder Woman er dan zo uit?

Neemt Jaimie Alexander het stokje over van Gal Gadot?

Wouter Drummen 19 maart 2023 22:30 in Algemeen
Sinds James Gunn werd aangesteld als de grote nieuwe baas van DC vinden er de nodige veranderingen plaats. Veel bekendheden zijn al vertrokken, anderen komen ervoor in de plaats. Gaat nu ook Gal Gadot weg en neemt Jaimie Alexander het stokje over?

Henry Cavill keert niet terug als Superman, maar ook Patty Jenkins, de regisseuse van de twee Wonder Woman-films, werkt niet langer voor DC. Het gerucht dat al een tijdje de ronde doet is dat Gadot daardoor ook zal vertrekken. Een persoon die haar goed op zou kunnen volgen is Jaimie Alexander.

Ontwerp
De actrice, o.a. bekend van Thor: Love and Thunder, wordt wel vaker genoemd. Een kunstenaar genaamd Youssef Defenshi, is hier ook op de hoogte van en heeft al twee ontwerpen gemaakt over hoe Alexander eruit zou kunnen zien als de geliefde superheldin.

Het gaat hier om een meer klassieke Wonder Woman-look, waarin de superheldin afscheid neemt van de rok die Gadot droeg en weer gaat voor een broek. Ook zien we haar iconische wapen, de Lasso of Truth.

Wel of niet
Hoewel het nog verre van zeker is dat Gadot vertrekt en Alexander in haar voetsporen moet volgen, zien de onderstaande afbeeldingen er wel zeker goed uit. Oordeel zelf maar! Ook hier is ze te zien als Wonder Woman.NieuwsFilm