Victoria Koblenko met niet te missen boezem op Instagram

Ze neemt weer een duik in het water.

Door redactie 19 maart 2023 07:05 in Celebrity
Verleden jaar november zagen we de bekende actrice Victoria Koblenko het water ingaan. En dat deed ze op haar geheel eigen manier. Nu komt ze met een vergelijkbare foto en opnieuw in een opvallend outfitje.

De in de Oekraïne geboren blondine zagen we verleden jaar in twee films, namelijk de romantische komedie Ik Wist Het van Jamel Aattache en de romkom F*ck de liefde 2. Dit jaar gaat ze de grens over en zien we Victoria in een Italiaanse film.

Ze speelt namelijk een rol in de film Righetto van schrijver en regisseur Mattia Sbragia. De opnames moeten binnenkort gaan starten. Op de IMDb staat dat de film een historisch en romantisch drama is, ook met namen als Paolo Bonacelli, Vinicio Marchioni en Francesco Pannofino.

In het water op Insta
In een zwart bikini-achtig topje zien we Victoria het water ingaan. "Vandaag had ik echt ZIN in de duik, maar het werd een gevecht. De zin versus de angst, de kracht van het licht versus het donker," schrijft ze erbij.

"Het voelde beestachtig koud en de golven wakkerden de herinnering aan mijn waterangst aan, de angst voor de angst, de dood en alles wat donker is. En toch is er licht op laten schijnen de meest effectieve manier," aldus Victoria. "Happy weekend my friends."


De video van de 42 jarige Victoria Koblenko zien? Check deze dan hier op haar Instagram.

Ariel Winter met inkijk
Blonde Ariel Winter geeft opzettelijk inkijk in haar flinke boezem

Yolanthe in jurkje
Yolanthe toont wulps lichaam in begeerlijk jurkje


NieuwsFilm