Dwayne Johnson heeft logische verklaring waarom 'Black Adam' afgekraakt werd

'The Rock' legt het eens even haarfijn uit.


De superheldenfilm Black Adam werd maar wisselmatig onthaald. Hoofdrolspeler Dwayne 'The Rock' Johnson zegt te weten hoe dit komt. Tijdens de Oscars liet de spierbundel zich erover uit.

Het is nog niet eens zeker of Johnson terugkeert als de superheld. James Gunn werd enkele weken geleden aangesteld als de grote nieuwe baas bij DC. Sindsdien vinden er de nodige veranderingen plaats. Johnson heeft echter wel zin in meer, aangezien hij vindt dat hij het helemaal niet verkeerd heeft gedaan.

Filmcritici
Volgens Johnson is de film gewoon goed, al zorgen de filmcritici ervoor dat de film niet echt in een positief daglicht komt te staan. Zo zegt de acteur: "Alles wat ik kan zeggen is dat wij onze uiterste best hebben gedaan om van 'Black Adam' zo'n goed mogelijke film te maken"

"We hadden een topteam bij elkaar getrommeld en hebben allemaal ons beste beentje voorgezet. De film scoorde dan ook sterk, alleen vonden verschillende critici dat niet zo. Dat is jammer, maar dat is hoe het eraan toegaat".

Bekijk de reactie van 'The Rock' hieronder.Rotten Tomatoes
Uiteindelijk lijkt de acteur ook gewoon enigszins gelijk te hebben. Black Adam staat bijvoorbeeld op Rotten Tomatoes op een behoorlijk belabberde 39% procent. Dit is echter wel het punt van de filmcritici. De gewone bioscoopgangers geven de blockbuster namelijk een hele nette 88%.

Bekijk hieronder nogmaals de trailer van de superheldenfilm.NieuwsFilm