Je kunt de horrorfilm 'Knock at the Cabin' binnenkort thuis op de buis kijken

Je kunt de horrorfilm 'Knock at the Cabin' binnenkort thuis op de buis kijken

De film is nog in veel landen te zien in de bioscoop, maar binnenkort dus ook te streamen.

De nieuwe horrorfilm Knock at the Cabin, die nu nog in veel landen te zien is in de bioscoop, is binnenkort te bekijken via onder meer MeJane. En wel vanaf 19 april.

De film vertelt het verhaal van een familie die voor een schier onmogelijke keuze komt te staan. De wereld om hen heen stort in. Dat kan alleen voorkomen worden als een familielid een ander lid vermoordt. Dat leidt tot een enorm dilemma. Het is voor het eerst dat Knock at the Cabin verschijnt bij een streamingdienst.

Matige recensies
In sommige kampen wordt de film warm onthaald, maar er zijn ook veel criticasters. Die zien de film als middelmatig en vinden hem tegenvallen. Op IMDB krijgt de film een 6,1 als cijfer. Ondanks dat leverde de productie vooralsnog 54 miljoen dollar op. En dat is een stuk meer dan dat de film heeft gekost.

Inspiratie uit 2018
Het gaat om een bewerking van de film The Cabin at the End of the World, die in 2018 gemaakt. In de nieuwe film spelen onder andere acteurs als Dave Batista, Rupert Grint en Jonathan Groff.

Het is onduidelijk of de film van regisseur Night Shyamalan uiteindelijk ook bij andere streamingdiensten te zien zal zijn.



NieuwsFilm

meest populair