Trailer voor epische indie scifi-film 'Colonials'

Een reiziger van mars, maakt een noodlanding op aarde.

Epic Pictures Group heeft de eerste trailer voor Colonials online gezet. Een indie scifi-film over het redden van de ondergang van de mensheid.

De film vertelt het verhaal van een ruimtekolonist die een gedwongen noodlanding maakt op aarde. Nadat hij zijn geheugen is kwijtgeraakt, bundelt hij zijn krachten met een verzet op de planeet om te helpen de melkweg te redden van het uitsterven van mensen.

Eerste trailer
De eerste trailer voor Colonials werpt een blik op een dystopische wereld, waarin de aarde geruïneerd is. Verder toont de trailer een aantal gave ruimtepakken en explosieve battle-scenes. Bekijk de volledige trailer hieronder:



Videogame-achtig
Je kunt duidelijk zien dat de makers niet een enorm budget hadden om de film te maken, hierdoor lijkt de film wel een videogame, maar dit heeft zo z'n charme. Ook regisseur Joe Bland lijkt erg enthousiast over het project.

"De acteurs brengen de personages echt tot leven. Van creatie tot promotie van de film op het podium van Comic-Con, we kunnen niet wachten tot iedereen de kans krijgt om Colonials te zien in de bioscoop of in je eigen woonkamer!"

Colonials is vanaf 11 april online te zien.



NieuwsFilm

meest populair