'John Wick'-regisseur verklaart waarom je een pauze in 'Chapter 4' nodig hebt

'John Wick'-regisseur verklaart waarom je een pauze in 'Chapter 4' nodig hebt

Volgens Chad Stahelski is dit gewoon de allerbeste versie.

Het komt wel vaker voor dat films kritiek krijgen wanneer ze te lang duren. Dit geldt helaas ook voor de nieuwe John Wick-film. Hier laat regisseur Chad Stahelski zich nu over uit.

Het gaat hier alweer om het vierde deel. De blockbuster is nu al erg goed onthaald en scoort eigenlijk overal enorm sterk, maar sommige mensen hebben een probleem met de gigantische speelduur van maar liefst bijna 3 uur. Volgens Stahelski is dit wel nodig.

Verhaal
John Wick: Chapter 4 pakt de draad op daar waar het derde deel, genaamd John Wick: Chapter 3 - Parabellum eindigt. Keanu Reeves kruipt weer in de huid van de uiterst succesvolle huurmoordenaar en neemt het opnieuw op tegen de criminele onderwereld. Hiervoor reist hij van New York tot Parijs en van Osaka tot Berlijn.

Er is dus weer meer dan genoeg te doen. Stahelski had dan ook wel echt deze drie uur tijd nodig om zijn verhaal te kunnen vertellen. Zo zegt de regisseur: "We hebben geëxperimenteerd met een kortere versie, maar dat was niet te doen..."

Beste resultaat
Zo vervolgt hij: "We hebben van alles geprobeerd, maar deze versie, die jullie krijgen te zien, heb ik al zo'n 100 keer gezien. Tegen het eind van de maand kijk ik hem nog eens 100 keer. Dat komt omdat dit gewoon dé beste versie is".

"Natuurlijk is het mijn eigen film en misschien is het raar om te zeggen, maar ik verveel me geen enkel moment. Nooit keek ik de film en dacht ik: "Oh, dit duurt iets te lang". Het is gewoon precies goed zo".

Bekijk hieronder nogmaals de trailer van de keiharde actiefilm, die over enkele dagen in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn. Bij de Vue en eventueel andere bioscopen heb je gelukkig een plaspauze.



NieuwsFilm

meest populair