De akelige horrorfilm 'The Pope's Exorcist' doet publiek straks wegkijken

Russel Crowe neemt het op tegen de duivel.


We hebben Russel Crowe al op heel wat verschillende manieren gezien. Denk bijvoorbeeld maar aan Gladiator, Robin Hood en Noah. Deze keert neemt hij het echter op tegen de duivel zelf in The Pope's Exorcist. Hier is nu weer een clip van online gezet.

The Pope's Exorcist is een biografische film over het leven en werk van Gabriele Amorth, een priester die tevens fungeerde als de belangrijkste duiveluitdrijver in dienst van het Vaticaan.

Wat te verwachten
In het verhaal volgen we Amorth als hij de angstaanjagende bezetenheid van een jongen onderzoekt. Er blijkt echter veel meer aan de hand te zijn, want dit legt een eeuwenoude samenzwering bloot die het Vaticaan wanhopig verborgen heeft proberen te houden.

Het verhaal van de film is volledig gebaseerd op twee van de vele memoires die de priester gedurende zijn carrière bijhield. Amorth ging voor zijn gevoel daadwerkelijk de strijd aan met Satan en zijn demonen en verloste zo de vermeende slachtoffers van de duivel uit de grip van het kwaad.

Het kwaad komt hij zo te zien wel echt tegen in de korte onderstaande clip.Snel
In de film is de hoofdrol dus weggelegd voor Crowe, die in de huid kruipt van Gabriele Amorth. Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor o.a. Ralph Ineson, Franco Nero en Alex Essoe.

Lang hoeven we niet meer te wachten. The Pope's Exorcist is vanaf aankomende 13 april te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm