Fake poster Disney's 'The Hunchback of Notre Dame' hoopt op enorme sterrencast

Een misschien wel perfecte cast.


Inmiddels drie jaar geleden werd er een live-action versie van The Hunchback of Notre Dame aangekondigd door Disney. Hoewel de film nog altijd in ontwikkeling is, horen we er maar weinig over.

Tot dat gisteren het internet in lichterlaaie stond met het verschijnen van een ogenschijnlijke teaser-poster, inclusief sterrencast. Niets bleek echter minder waar, de poster werd gemaakt door een fan, maar trok wel de aandacht van de genoemde hoofdrolspeler.

Josh Gad reageert
De maker van de poster had de hoofdrol namelijk toebedeeld aan niemand minder dan Josh Gad, wie eerder de stem insprak van Olaf in Disney's Frozen. Hij vond het wel de moeite waard om de poster te delen op zijn Instagram en zei daarbij:

"Wauw! Dit nieuws verspreid zich snel. Voor de duidelijkheid, dit is niet echt. Dit is een fancast!"

De poster werd als eerst naar buiten gebracht op het TikTok-account van allthings__disney. Het aantal views is op moment van schrijven net de 2,7 miljoen gepasseerd.

Toch de hoofdrol?
Het is daarmee weliswaar nog niet helemaal uitgesloten dat we Josh Gad gaan terugzien als de bekende klokkenluider. Hij laat tot slot nog weten wel interesse te hebben in de rol:

"Wat fantastisch dat jullie dit allemaal voor je zien, wij willen dit ook!

Juli 2024
Wanneer de casting van de film compleet is en de productie volgens schema verloopt, zal The Hunchback of Notre Dame vanaf 18 juli 2024 in de bioscoop te zien zijn.NieuwsFilm