Monica Bellucci pronkt op Instagram weer met haar prachtige dochter

Monica Bellucci pronkt op Instagram weer met haar prachtige dochter

De appel valt niet ver van de boom.

Eind vorig jaar kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de dochter van Monica Bellucci en Vincent Cassel. Nu deelt Belucci weer eens een kiekje van haar prachtige dochter.

Bellucci en Cassel waren jarenlang samen. De twee beroemdheden waren van 1999 t/m 2013 getrouwd, maar besloten toen uit elkaar te gaan. Wel kregen ze samen dochter Deva Casel. Zij is vandaag de dag 18 jaar oud en is hard op weg om, net zoals haar moeder, een groot model te worden.

Modellenwerk
Belucci is natuurlijk een actrice en o.a. bekend van films als Irréversible en de James Bond-film Spectre, ze is ook een van de geliefdste modellen ter wereld. Ook al is Belucci 'al' 58 jaar oud, ze ziet er nog steeds prachtig uit. Hetzelfde mag gezegd worden van haar dochter.

Deva lijkt ook een mooie toekomst te hebben. Menig bekend modewerk wil maar wat graag samenwerken met de jonge schoonheid. Ze pronkt dan ook vaak op de voorkant van verschillende magazines en heeft meer dan genoeg werk. Nu is het weer raak.

Voorkant
Deva staat nu weer op de cover van het tijdschrift Wonderland. Haar moeder is dan ook behoorlijk trots en deelt de voorkant van het blad op haar Instagram-pagina.

Hier kreeg ze binnen de kortste keren tienduizenden likes voor. Heel erg gek is dit niet, want eerlijk is eerlijk, Deva ziet er ook beeldschoon uit.

Interesse in de foto van de sensuele Deva Cassel? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair