Laatste kans: deze zombiefilm met een topcast staat nog maar enkele dagen op Netflix

Geen topfilm, maar wel leuk vermaak.


Netflix is nog steeds dé nummer 1 streamiggigant. Om dat te blijven moeten ze wel regelmatig nieuwe films en series toevoegen, maar helaas moeten daar ook plaats voor maken en andere projecten voor verwijderen. De onderstaande film is ook de pineut.

Het gaat hier om The Dead Don't Die van regisseur Jim Jarmusch (eveneens bekend van de sterk onthaalde Paterson). Voor zijn zombiefilm wist hij een heuse topcast te verzamelen.

Team
Zo duiken in de film behoorlijk wat grote sterren op, zoals Bill Murray, Adam Driver, Chloë Sevigny, Tilda Swinton, Steve Buscemi én Tom Waits. Ook Selena Gomez, Iggy Pop, Danny Glover, Caleb Landry Jones en Carol Kane komen in de film voor.

The Dead Don't Die is een originele film, waarin de Amerikaanse bevolking en hun verlangens op satirische wijze worden belicht en waarbij de samenleving op komische maar tegelijkertijd angstaanjagende manier wordt afgespiegeld.

Cijfers
Helaas werd de film van 2019 niet al te best onthaald. Op IMDb scoort de film een tamelijk magere 5,5 en ook het Rotten Tomatoes-cijfer is behoorlijk matig. Filmcritici geven de The Dead Don't Die een 55%. Het punt van de 'normale bioscoopgangers' is nog minder, namelijk 38%.

Misschien is de film dus niet zo een heel groot gemis, maar misschien is het toch wel iets voor een vrijdag avond? Later kan sowieso niet, want The Dead Don't Die staat nog maar t/m zaterdag op Netflix. Wacht dus niet te lang!

Bekijk hieronder nogmaals de trailer.NieuwsFilm