Halle Berry uit de kleren in stomende badkamer op Insta-foto's

Halle Berry uit de kleren in stomende badkamer op Insta-foto's

De oud Bond-girl heeft een hoop zelfliefde.

Actrice Halle Berry is al jaren een grote naam in Hollywood. Ze debuteerde in 1989 in de tv-serie Living Dolls. Daarna verschenen volgens de IMDb nog een zo'n 60 films en tv-series. Komende periode zijn er drie films met Halle.

In 1991 was Halle te zien in Jungle Fever van Spike Lee. Daarna volgden rollen in onder meer The Last Boy Scout met Bruce Willis, Boomerang met Eddie Murphy en de animatieverfilming The Flintstones.

Successen en toekomst
In 2001 won ze een Oscar voor haar prachtrol in Monster's Ball en het jaar daarna was ze de Bondgirl in Die Another Day. Rond die tijd speelde ze ook nog Storm in een reeks X-Men films. We vergeten Catwoman maar even.

Verleden jaar speelde ze in de scifi-actiefilm Moonfall en dit jaar zien we haar in ieder geval in de Netflix-film The Mothership en daarna volgen de actiethriller Our Man from Jersey en de horrorthriller Mother Land van Alexandre Aja.

In de badkamer
"hump day self love 🤍," schrijft Halle bij twee nieuwe foto's vanuit de badkamer. We zien haar voor een spiegel zonder ook maar een kledingstuk aan. De damp op de spiegels houdt een betere blik op haar lichaam tegen.


Zien hoe de nu 55 jarige Halle Berry eruit ziet op de stomende foto's? Check deze dan hier op haar Instragram.


Bekijk de afbeeldingKatja
Katja Schuurman toont haar enorme decolleté aan heel Instagram

Bekijk de afbeeldingJLo
Jennifer Lopez met enorme inkijk op Insta-foto


NieuwsFilm

meest populair