Nieuwe film van Ben Affleck start met feilloze score op Rotten Tomatoes

Nieuwe film van Ben Affleck start met feilloze score op Rotten Tomatoes

Weer een hit van de acteur/regisseur?

We kennen Ben Affleck voornamelijk als acteur, maar hij heeft als regisseur ook al heel wat pareltjes geleverd. Denk bijvoorbeeld maar aan Gone Baby Gone, The Town en Argo. Ook zijn nieuwste film wordt nu weer uitstekend onthaald.

Het gaat hier om Air, een film over Nike. Er is vandaag de dag niemand die het wereldberoemde merk niet kent, maar dat was lang niet altijd het geval. In het begin wilde bijna niemand ervan weten, maar daar kwam verandering in toen het bedrijf de Nike Air Jordans op de markt bracht.

Succes
Miljoenen mensen hebben deze schoenen, maar het werd dan ook ingenieus in elkaar gezet om een van de beste en populairste sneakers aller tijden te worden.

Het was verre van zeker of dit een succes ging worden, maar wat als ze het opkomende basketbaltalent Michael B. Jordan hiervoor weten te strikken?

Mocht je de laatste trailer gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.



Film
Niet alleen groeide de Nike Air schoen uit tot een groot succes, ook de film hierover lijkt een hit. Momenteel staat de film namelijk op een perfecte 100% score op Rotten Tomatoes!

Affleck zal dus in zijn nopjes zijn, al deed hij dit niet alleen. Zo kon de acteur rekenen op de hulp van zijn beste vriend en Good Will Hunting-maatje Matt Damon. Andere grote namen zijn Viola Davis, Jason Bateman en Chris Tucker. De film zal vanaf 13 april in Nederland te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair