Deze geniepige 'Avatar'-schurk keert terug in 'Avatar 3'

In Avatar: The Way of Water zagen we hem niet, maar daar komt volgend jaar verandering in.


Tijdens een recent interview met The Wrap onthulde producent Jon Landau dat een belangrijke antagonist uit de originele Avatar-film terug zal keren met een wraakzuchtig karakter in Avatar 3, na een korte cameo in Avatar: The Way of Water.

Sinds de release van de eerste film in 2009 is de Avatar-franchise ongelooflijk succesvol gebleken, en met het recente succes van de meest recente sequel, Avatar: The Way of Water, is bevestigd dat het verhaal van de familie Sully zal doorgaan met nog drie films.

Grotere rol
In het interview onthulde Landau dat het personage van Giovanni Ribisi, Parker Selfridge, een secundaire menselijke schurk in de originele film, terugkeert in Avatar 3 met een veel grotere rol.

Selfridge had slechts een korte cameo in Avatar: The Way of Water, in een videosequentie waar Quaritch ontdekt dat hij terugkeert in een gekloond recombinant lichaam, maar was afwezig in de sequel. Hier is de volledige opmerking van Landau:

"Ik denk dat we zeker meer van de RDA zullen zien naarmate we verdergaan. We weten dat Giovanni terugkomt als Selfridge. We hebben hem alleen gehint met een videoclip in deze film. Maar hij zal in volle kracht terugkeren naarmate we verdergaan."

In de eerste Avatar-film vertegenwoordigt Selfridge in wezen de gevaarlijke macht van menselijke hebzucht.NieuwsFilm