Disney gaat binnenkort waarschijnlijk groot 'Star Wars'-nieuws aankondigen!

Worden er maar liefst drie films aangekondigd?


Na de afronding van de Skywalker Saga in 2019 verschenen er geen Star Wars-film meer. Wel werden er veel wat projecten aangekondigd, maar weinig van die projecten zijn ook daadwerkelijk in productie gegaan.

In zijn podcast The Hot Mic zegt nieuwtjesjager Jeff Sneider nu dat er binnenkort maar liefst drie nieuwe films worden aangekondigd. Dit zou gebeuren tijdens Star Wars Celebration, een fanevent dat eens in de zoveel tijd plaatsvindt.

Drie keer Star Wars
"Er is mij verteld dat er drie films worden aangekondigd tijdens Star Wars Celebration," zei Sneider. "De film van Sharmeed Obaid-Chinoy is een grote film, niet alleen voor Star Wars, maar voor Kathleen Kennedy zelf."

"Er is mij verteld dat de baan van Kennedy afhangt van de film die op eerste kerstdag 2025 in de bioscoop verschijnt. Als er geen film is op eerste kerstdag 2025 uitkomt, dan heeft ze die baan niet meer."


Meerdere scripts
Op dit moment zou Taika Waititi (Thor: Ragnarok) aan een film werken, evenals het duo Steven Knight (Peaky Blinders) Sharmeen Obaid-Chinoy (Ms. Marvel) en mogelijk zelfs Shawn Levy (Deadpool 3).

Gecancelde projecten
Onder meer projecten van Marvel Studios-baas Kevin Feige, een trilogie van Rian Johnson (The Last Jedi), een trilogie van Game of Thrones-makers David Benioff en D. B. Weiss en de in 2020 aangekondigde film Star Wars: Rogue Squadron van Patty Jenkins komen er niet.NieuwsFilm