Katja Schuurman laat zich van haar beste kant zien tijdens nieuwe fotoshoot

De 48 jarige BN'er ziet er weer prachtig uit.

Door redactie
Behoorlijk wat sterren posten maar graag van alles en nog wat op sociale media. De geliefde BN'er Katja Schuurman doet hier ook aan mee en post weer eens een mooie foto.

De 48-jarige Schuurman zit niet bepaald stil. Zo is ze actief als zangeres, presentatrice én actrice. Zo was ze vorig jaar bijvoorbeeld nog te zien in Casa Coco en werkt ze op dit moment alweer aan een nieuwe grote Nederlandse productie, genaamd Oei, ik Groei.

Sociale media
Wanneer ze eens even niet bezig is, post ze graag berichten op Instagram. Dat is ook wel te begrijpen. Schuurman heeft bijna 500.000 volgers, en om haar fans blij te maken, deelt zij wel vaker filmpjes en foto's. Nu is het weer raak.

Schuurman deelde het kiekje en eerlijk is eerlijk, ze ziet er wederom beeldschoon uit. Ondanks het feit dat we dat inmiddels wel gewend zijn van Schuurman, mag deze fotoshoot er zeker zijn.

Kiekje
Wel wil ze nog niks weggeven. Schuurman houdt namelijk geheim wat deze fotoshoot precies inhoudt, dus de kans is groot dat ze binnenkort meer plaatjes zal delen. Tot die tijd zullen we het even moeten doen met deze veelbelovende 'teaser'.

Interesse in de foto van een sensuele Katja Schuurman? Klik dan hier!

NieuwsFilm