De mooie actrice Eiza Gonzalez verovert je helemaal met deze Insta-foto's

Ze weet weer hoge ogen te gooien met prachtige kiekjes.

Door redactie
De Mexicaanse Eiza Gonalez is niet alleen een bekende actrice en zangeres. Ze ziet er ook nog eens beeldschoon uit en wordt voor menig modemerk gevraagd om reclame te maken. Dit valt ook wel te begrijpen.

Gonzalez werd dan wel in Mexico geboren, op jonge leeftijd had ze al grote dromen en besloot ze naar Hollywood te gaan om daar haar kans te wagen. Dit bleek een groot succes te zijn.

Doorbraak
Ze begon haar carrière als zangeres, maar wist daarna een rol te bemachtigen in de serie Lola, Érase una Vez. Vanaf toen werd ze gevraagd voor het ene na het andere project, maar in 2017 brak ze ook internationaal door met haar rol als Darling in de film Baby Driver.

Sindsdien heeft Gonzalez de rollen voor het oprapen. Zo was ze o.a. te zien in blockbusters als Alita: Battle Angel en Hobbs & Shaw maar ook in grote series als From Dusk Till Dawn en I Know What You Did Last Summer.

Sociale media
Het valt dus ook wel te begrijpen waarom ze op Instagram al miljoenen volgers heeft. Het komt ook wel vaker voor dat ze haar fans trakteert op foto's of filmpjes en dat is nu weer het geval.

De beeldschone ster pronkt op de voorkant van de nieuwe The Hollywood Reporter. Ondanks het feit dat ze cover moet delen met andere 'Hollywood heavyweights', zoals o.a. Kit Harington en Sienna Miller, trekt zij toch wel alle aandacht naar zich toe met haar spannende maar tegelijkertijd prachtige outfit.

Interesse in de kiekjes van de beeldschone Eiza Gonzalez? Klik dan hier!

NieuwsFilm