Haaienthriller 'The Black Demon' komt met allesverslindende Megalodon

De trailer staat nu online!


De kans is groot dat wanneer je aan het zappen bent en een monsterfilm voorbij ziet komen je deze dan laat staan. In deze categorie lijkt The Black Demon perfect te passen als we naar de onderstaande trailer kijken.

Of het nu gaat om Godzilla, King Kong of een of ander gigantisch beest, deze films zijn op z'n minst altijd (zeer) vermakelijk. Dat lijkt ook het geval te zijn voor The Black Demon, waarin een gezin het op neemt tegen een reusachtige Megalodon haai.

Trailer
De film vertelt het verhaal van Paul Sturges, die werkt in de olie-industrie. Hij gaat samen met zijn familie op vakantie, maar echt leuk is dit niet. Als ze aankomen bij het dorpje dat al bekend is bij hem en zijn vrouw, zien ze dat bijna iedereen is verdwenen.

Hij bezoekt samen met zijn familie een booreiland, maar terug naar het vasteland gaan blijkt een grotere uitdaging dan verwacht. Er doemt namelijk een gigantische dreiging op uit de diepe oceaan... Bekijk de beelden hieronder.Cast
Ondanks het feit dat dit hoogstwaarschijnlijk verre van een topfilm zal zijn en eerder gewoon lijkt op goed popcornvermaak, mag de cast er wel zijn. Regisseur Adrian Grunberg (o.a. bekend van Rambo: The Last Blood), wist namelijk de nodige grote namen te strikken.

Zo zijn de hoofdrollen weggelegd voor Josh Lucas (Ford v Ferrari), Fernanda Urrejola (Cry Macho) en Julio Cesar Cedillo (Narcos).

NieuwsFilm