Opvallend gerucht over 'Deadpool 3' en de serie 'Loki'

Deze populaire personages keren mogelijk terug op het witte doek.


De Time Variance Authority (TVA) uit de Marvel-serie Loki lijkt een belangrijke rol te gaan spelen in Deadpool 3. Dat meldt de bekende primeurtjesjager Jeff Sneider.

In Loki maken we voor het eerst kennis met de TVA. Die organisatie houdt zich bezig met het beschermen van de Heilige Tijdlijn.

Door in te grijpen wanneer iemand een ongeplande actie onderneemt (bijvoorbeeld tijdreizen), hopen zij te voorkomen dat de tijdlijn vertakt met alle gevolgen van dien.

Strafbaar
Er gaan al langer geruchten rond dat Ryan Reynolds' Deadpool in zijn derde film een reis door de tijd en verschillende universa zal maken. Niet alleen, maar samen met Hugh Jackmans Wolverine.

Mogelijk is dat de reden waarom de twee mutanten op de radar van de TVA komen te staan. Dat zijn immers 'strafbare' activiteiten.

Klok
Volgens Sneider zullen er ook verschillende personages uit de serie Loki van de partij zijn. Andere primeurtjesjagers berichtten daar eerder ook al over.

Sneider noemt specifiek de geanimeerde klok Miss Minutes (Tara Strong) en TVA-agent Mobius (Owen Wilson).


Loki
Of andere personages uit de serie Loki, zoals de god van het bedrog zelf (gespeeld door Tom Hiddleston), een rol hebben in de film, is niet bekend.

NieuwsFilm