Deze bikkelharde thriller op Netflix weet veel kijkers te trekken

Derde John Wick weer in de Netflix Top 10.


Op Netflix vind je vaak wel een van de films uit de John Wick-reeks. Op dit moment staan zowel John Wick: Chapter 2 als John Wick: Chapter 3 - Parabellum op de streamer. Het derde deel duikt gelijk op in de Netflix Top 10.

Net als de overige delen in de populaire filmreeks is deel drie geregisseerd door Chad Stahelski. Netflix omschrijft Parabellum als "gelikt" en "duister" en je ziet rollen van onder meer Keanu Reeves, Halle Berry en Laurence Fishburne.

Sterk ontvangen
Net als de eerdere films en het huidige vierde deel dat je in de bioscopen kunt zien werd Chapter 3 erg goed ontvangen. Op Rotten Tomatoes staat de film op een fraaie 89 procent na 358 recensies.

"John Wick: Chapter 3 - Parabellum herlaadt zich voor een volgende keiharde ronde van de briljant gechoreografeerde, overdreven actie waar fans van de franchise om vragen," aldus de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je Chapter 3 zien, dan vind je deze nu hier op Netflix, evenals het tweede deel. Het eerste deel vind je op HBO Max.


Huurmoordenaar John Wick heeft een prijs van 14 miljoen dollar op zijn hoofd en strijdt tegen elke killer op zijn pad. Hij wil oude bondgenoten bereiken en zijn naam zuiveren.

NieuwsFilm