'John Wick'-ster keert binnenkort terug naar het MCU

'John Wick'-ster keert binnenkort terug naar het MCU

Laurence Fishburne maakt zijn herintrede in het MCU als Giant Man.

Onlangs verscheen een nieuw deel van het MCU in de bioscoop, Ant-Man and The Wasp: Quantumania. Één belangrijk personage uit de vorige Ant-Man-film kwam hier niet in voor. Nu maakt de acteur zelf bekend dat hij binnenkort terugkeert naar het MCU.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania werd gemengd ontvangen door fans en critici. De film was de officiële introductie van topschurk Kang the Conqueror (Jonathan Majors). Maar andere personages uit eerdere films waren niet te zien zoals Luis (Michael Peña) en Bill Foster (Laurence Fishburne).

Vergeten
In een recent interview met Comicbook.com was Fishburne vergeten dat hij een rol had in een Marvel-film. Maar nu herinnert hij het zich weer en maakt hij officieel bekend dat hij terugkeert naar het MCU.

In een interview met Brandon Pope TV maakt Fishburne bekend dat hij Bill Foster opnieuw zal spelen in een aflevering van What If...? "Ja, Bill Foster heeft een rol in What If...? En hij verandert in Giant Man!" onthult de acteur die je nu in de vierde John Wick ziet.



Giant Man
Fishburne was voor het laatst te zien in Ant-Man and the Wasp als Bill Foster. In de stripboeken is Foster beter bekend als Giant Man en Goliath.

What if...? Is een animatie-serie op Disney+ die verhalen vertelt over alternatieve tijdlijnen in het MCU. Het tweede seizoen moet ergens in de loop van dit jaar op Disney+ verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair