Ster uit 'Loki' reageert op hardnekkige 'Deadpool 3' geruchten

Ster uit 'Loki' reageert op hardnekkige 'Deadpool 3' geruchten

Keert Miss Minutes terug in 'Deadpool 3'?

Tara Strong, die Miss Minutes vertolkte in Marvel's Loki, laat weten of haar geliefde personage te zien zal zijn in Deadpool 3.

Na een korte interactie op Twitter eind vorig jaar, werden er meteen allerlei theorieën de lucht in geworpen over Miss Minutes mogelijke betrokkenheid in de derde Deadpool-film.



Miss Minutes reageert
Deadpool 3 zal op magische wijzen Wolverine weer terug halen uit de dood. Veel mensen begonnen hierdoor te speculeren dat tijdreizen misschien een rol gaat spelen. Na de Twitter-interactie wisten fans het zeker: Miss Minutes zien we terug in Deadpool 3.

In een interview op Fan Expo Cleveland vertelt Strong dat ze helemaal niets weet van al deze theorieën.

"Eerlijk gezegd zou ik het je niet vertellen als ik het wist, maar van wat ik weet, weet ik daar nog niets van. Heb nog niets gehoord. Maar ik ben er zeker voor in, het lijkt me leuk."

Goed Nieuws voor 'Loki 2'
Hoewel we dus nog niet weten of Miss Minutes haar film-debuut zal gaan maken, is er wel een positieve update voor het tweede seizoen van Loki.

Owen Wilson gaf namelijk een hopevolle update over wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn."Het wordt erg wild. Ik denk dat dat eind van de zomer of september uitkomt."



NieuwsFilm

meest populair