Hoopvolle statusupdate voor Zack Snyder's 'Rebel Moon': Trailer in aantocht?

Hoopvolle statusupdate voor Zack Snyder's 'Rebel Moon': Trailer in aantocht?

Er wordt met veel enthousiasme uitgekeken naar de Netflix Original blockbuster.

Eind dit jaar keert regisseur Zack Snyder dan eindelijk terug met zijn nieuwste sciencefiction blockbuster Rebel Moon op Netflix.

Fans kijken maar wat graag uit naar de sciencefiction epic. Scenarioschrijver Shay Hatten verzorgde het script voor de zogenaamde 'space opera' samen met Snyder en Kurt Johnstad.

Nu in postproductie
Tijdens een interview met Collider gaf Hatten een uitgebreide statusupdate over de productie van de film.

"Rebel Moon is... Ik bedoel, het is in kannen en kruiken. Het is nu in postproductie. Zack is aan het monteren, en ik heb er stukjes en beetjes van gezien," zo vertelt de schrijver.

Het is echter niet vreemd te horen dat de film zich nu in de postproductie fase bevind. De opnames werden namelijk afgelopen december al afgerond.

Trailer in aantocht?
In het vervolg van het interview laat de schrijver zich echter uit over wat hij zelf al aan beeldmateriaal van de film heeft mogen zien, en hier onthuld hij iets interessants.

"Ik heb hier en daar scènes gezien en een stukje van de trailer. Ik heb de volledige film zelf nog niet gezien, maar ik ben er erg, erg enthousiast over," zo deelt Hatten.

Het blijkt dat er dus al aan een trailer wordt gewerkt voor de film. Ondanks dat de release nog redelijk wat maanden in de toekomst ligt, zou het dan kunnen dat we binnenkort toch al eerste beelden te zien krijgen?

Wat te verwachten?
Er is redelijk wat anticipatie betreffende Rebel Moon. Ter afsluiting laat Hatten zich uit over Snyder en wat we van hem als regisseur mogen verwachten.

"Ik voel me echt gelukkig dat ik met Zack mag werken." zo bekend Hatten. "Ik vertel hem dit altijd, 300 (2006) was namelijk een van de eerste films met een hoge rating waar ik mijn ouders mee naar toe nam in de bioscoop. Maar desondanks is hij al heel lang een inspiratie voor me."

"Ik denk dat de mensen met Rebel Moon zullen zien dat hij zijn visuele verbeelding de vrije loop laat. En ik denk dat de mensen het geweldig zullen vinden."

Over Rebel Moon
In Rebel Moon volgen we een vreedzame kolonie aan de rand van het sterrenstelsel die wordt bedreigd door de legers van een tirannieke regent genaamd Balisarius.

De wanhopige burgers sturen een jonge vrouw met een mysterieus verleden om krijgers van nabijgelegen planeten te zoeken om hen te helpen de regent uit te dagen.

Toepasselijk voor een sciencefiction blockbuster is een sterrencast. Er zijn rollen voor onder meer Sofia Boutella, Ed Skrein, Charlie Hunnam, Ray Fisher, Djimon Hounsou, Corey Stoll, Cleopatra Coleman, Cary Elwes en Anthony Hopkins.

Het is echter nog even wachten, want Zack Snyder's Rebel Moon is pas vanaf 22 december beschikbaar om te streamen op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair