Waarom Dwayne Johnson de 'Fast & Furious'-filmreeks de rug toekeert

Voornamelijk vanwege zijn ruzie met hoofdrolspeler Vin Diesel.


Er zijn heel wat grote sterren te zien in de Fast & Furious-films, al is een van de grootste namen toch wel Dwayne 'The Rock' Johnson. De spierbundel speelde in meerdere films een belangrijke rol, maar zal niet meer terugkeren. Hoe komt dit eigenlijk?

Johnson speelde van de vijfde Fast and Furious-film, genaamd Fast Five tot de achtste film, The Fate and the Furious, de rol van Luke Hobbs. Tijdens de opnames werd hij goed bevriend met hoofrolspeler Vin Diesel, maar dit bleef niet zo...

Berichten
Johnson deelde meerdere berichten op Instagram, waarin hij het vaker had over de wereldberoemde franchise. Zo zei Johnson eerder al: "Ja, Vin en ik hebben een paar discussies gehad, waaronder een belangrijke in mijn trailer. Toen besefte ik dat we er beiden een hele andere filosofie op nahouden wat het maken van films en samenwerken betreft."

Toch wilde Diesel dat Johnson weer van de partij zou zijn voor Fast X. Hij schreef toen op sociale media: "Mijn kleine broer, je weet dat mijn kinderen je aanspreken met Nonkel Dwayne. Ik heb Pablo belooft om hem niet teleur te stellen. Je moet van de partij zijn voor de tiende film om voor een geweldige finale te zorgen". Dit werkte echter averechts.

Reactie
Johson reageerde allesbehalve positief hierop: "Ik had hem al verteld dat ik niet terug zou keren. Ik was duidelijk. Ik wenste hem en het hele team heel veel succes, maar wel zonder mij. Met zijn laatste bericht toont hij aan dat hij manipulatief is".

"Ik vind het ook niet fijn dat hij het over zijn kinderen heeft en Paul Walker. Laat hen erbuiten. We hebben het er vele maanden geleden al over gehad, toen was het al duidelijk". De laatste keer dat we Johnson zagen als Hobbs was in de spin-off Hobbs & Shaw maar daar zal het zo te zien ook dus bij blijven...

NieuwsFilm